Cinci beneficii ale caselor din lemn de dimensiuni reduse, care te vor face să le iei în considerare pe viitor

Îți vom oferi 5 beneficii ale caselor din lemn de dimeniuni reduse, care te vor face să te gândești mai mult la această posibilitate.

Cinci beneficii ale caselor din lemn de dimensiuni reduse, care te vor face să le iei în considerare pe viitor
Suprafata totala construita

Suprafata totala utila

Suprafata utila parter

Suprafata utila
etaj

De obicei, nu mai mare de 40 mp și nici mai mică de 20 mp, o căsuță din lemn este ușor de întreținut, are un consum redus de energie și este mai accesibilă pentru fi a cumpărată direct, având un preț foarte avantajos. Folosind tehnici de design inteligent, o casă mică permite spațiu pentru toate necesitățile, cum ar fi un spațiu de locuit, bucătărie, dormitor și baie, precum și depozitare esențială.

Mai jos, îți vom oferi 5 beneficii ale caselor din lemn de dimeniuni reduse, care te vor face să te gândești mai mult la această posibilitate pe viitor:

1. Poți să te bucuri cu adevărat de frumusețea naturii, cu ajutorul unei căsuțe din lemn

Unul dintre cele mai mari beneficii ale căsuțelor din lemn mici este posibilitatea de a le încărca pe un camion și de a le duce oriunde dorești în natură, resușind să te bucuri cu adevărat de frumusețea acesteia, alături de cei dragi.

Indiferent de modul în care vă doriți să fie proiectat un tiny house, mobilitatea sa potențială este un beneficiu imens. DOXAR poate face acest lucru posibil, așa că nu ezita să ne contactezi!

2. Aceste căsuțe au un preț foarte accesibil

Acestea fiind spuse, o astfel de căsuță poate avea un preț ce reprezintă doar o fracțiune din prețul caselor tradiționale și poți avea totul conceput special pentru tine.

3. Nu trebuie să îți faci griji cu privire la plecările viitoare

Un lucru care împiedică adesea oamenii să cumpere o casă tradițională este permanența ei. Este o investiție uriașă pe care trebuie să o faci în structura imobiliară și în terenul care o înconjoară.

Ce se întâmplă dacă obțineți un loc de muncă nou într-un alt oraș sau chiar într-o altă țară și trebuie să vă mutați? Sau dacă ai niște vecini foarte enervanți și vrei să scapi de ei?

Singura ta grijă permanentă va fi doar casa, așa că, dacă obții un loc de muncă nou în altă parte, poți încărca casa într-un camion și o poți duce liniștit în acel loc nou! Trebuie doar să găsești un loc unde să locuiești, iar DOXAR se va ocupa de tot, astfel încât locuița propriu-zisă să nu îți creeze niciodată probleme.

4. Poți fi extrem de ecologic și prietenos cu mediul înconjurător

Deoarece vorbim despre o căsuță din lemn de dimensiune mică, aceasta se poate concepe din multe materiale ecologice. DOXAR este foarte receptiv la ideile eco și vine în ajutorul tău cu multe materiale de acest tip.

5. Poți fi extrem de eficient din punct de vedere energetic prin achiziționarea unei astfel de căsuțe

Indiferent dacă alegi să utilizezi energia solară sau să te conectezi la o linie de alimentare, nevoile de energie ale unui spațiu atât de mic sunt mult mai mici decât nevoile de energie ale unei case tradiționale. Folosim numai echipamente electrice foarte eficiente din punct de energetic, așa că nu vei avea de ce să îți faci griji cu privire la un consum ridicat de energie electrică.

Galerie

No items found.