Case prefabricate

De peste 30 de ani construim case panouri prefabricate rezistente, pe structură din lemn, cu diferite configurații de eficiență energetică, la standarde de înaltă calitate, personalizate exact după dorințele și nevoile tale.

casa panouri lemn

Construim după proiectul tău arhitectural

Ai un proiect? Intră în contact cu unul dintre specialiștii noștri și obține o ofertă de preț personalizată.

Trimite-ne proiectul tău aici:

Email:
office@doxar.ro

Contactează-ne telefonic pentru informații:

Telefon:
+40 230 522 055

Contactează-ne și aici pentru a afla mai multe detalii despre case prefabricate lemn construite de noi:

Check - Elements Webflow Library - BRIX Templates

Thank you

Vă mulțumim pentru cererea trimisă pe site-ul nostru! Vom reveni cât de repede posibil cu un răspuns pe email!
Oops! Ceva nu a funcționat bine la completarea formularului. Vă rugăm să îl completați din nou!

Avantaje casa de lemn prefabricata

Calitate superioară

O casă prefabricată are o calitate superioară față de una construită pe șantier, deoarece elementele de lemn sunt supuse unor controale riguroase în fabrică și respectă standardele tehnice și normative în vigoare. De asemenea, elementele de lemn sunt protejate împotriva factorilor externi (umiditate, temperatură, insecte etc.).

Icon - Elements Webflow Library - BRIX Templates

Timp scurt de construcție

O casă din prefabricate are un timp scurt de producție, deoarece atât pereții exteriori, cât și pereții interiori, sunt transportați pe șantier gata asamblați din fabrica noastră. Panourile prefabricate pot avea dimensiunea unui perete întreg (maxim 12 metri liniari) și pot pleca din fabrica noastră având structura completă (structura de lemn impregnată, placată cu OSB la exterior, izolată cu vata minerală și cu termosistem), ușile și ferestrele montate.

Icon - Elements Webflow Library - BRIX Templates

Rezistență ridicată la seisme

Structura acestor case prefabricate lemn este gândită ca un sistem spațial de cadre elastice, ansamblul acesteia fiind echilibrat și omogen. Casele realizate în acest sistem s-au comportat foarte bine și la cutremure de gradul 7-8 pe scara Richter.
Casele prefabricate nu sunt realizate artizanal, se efectuează calcule de rezistență confirmate de verificatori de proiecte autorizați, proiectarea componentelor fiind în vigoare cu standardele și parametrii europeni de calitate.

Icon - Elements Webflow Library - BRIX Templates

Eficiență energetică

O casă lemn prefabricată are un consum redus de energie, deoarece lemnul este un material cu o capacitate termică ridicată și o conductivitate termică scăzută. De asemenea, izolația termică a casei este asigurată de stratul de vată minerală sau alt material izolant din panourile prefabricate, care elimină punțile termice și reduce riscul de condens și mucegai. Astfel, o casă prefabricată din lemn oferă un confort termic ridicat și reduce costurile cu energia.

Icon - Elements Webflow Library - BRIX Templates

Sustenabilitate

O casă prefabricată este o soluție ecologică, deoarece lemnul este un material natural, regenerabil și biodegradabil, care nu produce emisii nocive în timpul procesului de fabricație sau al utilizării.

Icon - Elements Webflow Library - BRIX Templates

Prețuri avantajoase

O casă de lemn prefabricată poate avea un preț mai mic sau mai mare decât o casă tradițională, în funcție de tipul, dimensiunea, calitatea și complexitatea casei. Trebuie să aveți în vedere nu numai prețul elementelor de lemn, ci și costurile cu transportul, montajul, fundația, utilitățile, finisajele și alte lucrări necesare pentru finalizarea acesteia.

Icon - Elements Webflow Library - BRIX Templates

Descoperă mai multe modele de case prefabricate

Descoperă diverse proiecte cu case ieftine din prefabricate pe care le-am construit până în prezent.

case prefabricate lemn doxarcase prefabricate lemn doxar grupcasa prefabricata lemncasa prefabricata lemn doxarcasa prefabricata doxarcase prefabricate din lemncase prefabricate din lemn doxarcase din lemn prefabricate
casa prefabricata doxar grupcase prefabricate doxar grupcasa prefabricata din lemn doxarcasa prefabricata doxar grupcasa prefabricata din lemn doxarcase prefabricate doxarpanouri rpefabricate doxarcasa lemn prefabricata