Pot să duc o viață liniștită și fără lipsuri într-un tiny house de 25 mp?

Căsuțele de lemn tiny house sunt construite pentru a fi locuite atât în mod permanent, cât și pentru o perioadă mai scurtă de timp.

Pot să duc o viață liniștită și fără lipsuri într-un tiny house de 25 mp?
Suprafata totala construita

Suprafata totala utila

Suprafata utila parter

Suprafata utila
etaj

Ne bucurăm că ești interesat de un stil de viață cât mai simplu și mai aproape de natură, iar prin intermediul acestui articol vom încerca să îți oferim un răspuns cât mai concret și convingător.

Deoarece avem experiență de peste 25 ani în construcția caselor din lemn, iar recent și în construcția de tiny houses, ne dorim ca acest articol să îți faciliteze alegerea stilului de viață, dar și a locuinței perfecte.

Dacă ești o persoană căreia îi plac lucrurile simple, dornică de aventuri noi și iubești să îți petreci marea majoritate a timpului în mijlocul naturii, în liniște și armonie, fără agitație și zgomot, atunci poți să duci o viață liniștită și fără lipsuri chiar și într-un tiny house de 25 mp.

Mulți dintre noi avem rețineri în ceea ce privește locuitul într-o căsuță mică, deoarece considerăm că nu avem suficient spațiu pentru a ne depozita toate lucrurile necesare și pentru a ne desfășura toate activitățile zilnice. Vrem să te convingem că și un spațiu mic de 25 mp este suficient pentru un trai decent. Trebuie să ieșim cu toții din tiparele actuale în care toată lumea își face case mari, după care lucrează toată viață ca să le plătească și să le întrețină.

Chiar și o căsuță cu un interior compus dintr-o baie, un dormitor și un living open-space cu o kitchinetă încăpătoare este suficientă pentru un trai zilnic. Poate fi compartimentată în așa fel încât să conțină lucruri esențiale pentru activități precum dormit, depozitare obiecte necesare, gătit, lucrat, igienă, relaxare etc., existând și posibilitatea extinderii spațiului exterior cu o terasă superbă.

Aceste tiny house din lemn sunt construite pentru a rezista în orice anotimp și pentru a fi locuite atât în mod permanent, cât și pentru o perioadă mai scurtă de timp sau într-o vacanță. Pereții sunt izolați corespunzător și pot face față cu bine anotimpului rece, dar pot permite aerisirea și pătrunderea aerului curat în anotimpul cald.

Doxar vinde fericiților proprietari aceste căsuțe mici în stadiul „finit” sau „la cheie”, acestea fiind echipate și dotate corespunzător, fiind gata pregătite pentru a fi locuite. Sunt concepute și gândite corespunzător, având în componența lor structura de bază realizată din lemn, izolații și hidroizolații, finisaje interioare și exterioare, instalații electrice și sanitare, căldură în pardoseală, tâmplărie, dar și mobilier și electrocasnice la alegere. Aceste tiny house de vânzare au un preț decent în comparație cu o casă de dimensiuni mari, sunt foarte eficiente energetic și prietenoase cu mediul înconjurător.

Pentru mai multe detalii și informații, nu ezita să ne contactezi!

Galerie

No items found.