Biserica Ion Neculce

Proiect în curs de desfășurare.

Biserica Ion Neculce

Suprafața totală construită

Locația construcției

Anul construcției

-
Iași
2024

Suntem onorați să anunțăm implicarea noastră într-un proiect deosebit: construcția Bisericii Ion Neculce. Acest proiect ambițios este în plină desfășurare și reprezintă o colaborare între tradiție și tehnologie modernă, având ca scop ridicarea unui lăcaș de cult care să servească comunității locale pentru generații întregi.

Descrierea proiectului:
  • Arhitectură tradițională: Biserica Ion Neculce îmbină elemente de arhitectură tradițională românească cu inovații moderne, rezultând într-o structură impresionantă care respectă atât valorile culturale, cât și nevoile contemporane.
  • Materiale de calitate: Utilizăm lemn stratificat de înaltă calitate, prelucrat în fabrica noastră din Gura Humorului, pentru a asigura durabilitatea și frumusețea construcției. Fiecare element este atent ales și tratat pentru a rezista în timp și a păstra integritatea structurală.
  • Detalii artistice: Proiectul include și realizarea de detalii sculpturale și elemente decorative specifice, care vor conferi bisericii un aspect unic și autentic. Meșteșugul tradițional și tehnologiile moderne se întâlnesc pentru a crea o operă de artă în sine.
  • Echipa noastră: Montajul și construcția sunt realizate de echipele noastre de profesioniști, care aduc cu ei experiența și dedicarea necesare pentru a transforma acest proiect în realitate.
Stadiul actual:

Lucrările sunt în plină desfășurare, iar progresul de până acum este remarcabil. Structura principală a bisericii începe să prindă contur, iar echipa noastră lucrează intens pentru a finaliza proiectul la timp. Suntem dedicați să livrăm un lăcaș de cult care să reflecte atât măiestria noastră în prelucrarea lemnului, cât și respectul pentru tradiție și spiritualitate.

Galerie

No items found.
No items found.