Casă de vacanță în Prahova

Vă prezentăm o casă de vacanță din lemn realizată de firma noastră în județul Prahova.

Casă de vacanță în Prahova

Suprafața totală construită

Locația construcției

Anul construcției

-
Prahova
2024

Suntem mândri să vă prezentăm unul dintre cele mai recente proiecte finalizate de echipa noastră: o casă de vacanță din lemn situată în frumoasa regiune Prahova. Proiectul de arhitectură, oferit de către clientul nostru, a servit drept bază pentru construirea acestei locuințe de vis, realizată cu pereți din bole chertate din lemn stratificat.

Ferestrele și ușile exterioare au fost fabricate în propria noastră fabrică din Gura Humorului, folosind același lemn stratificat de înaltă calitate. Acest detaliu nu doar că adaugă un aspect uniform și elegant întregii construcții, dar contribuie și la performanțele excelente de izolare termică și acustică ale casei.

Montajul pe șantier a fost realizat de către una dintre echipele noastre specializate, care s-a remarcat prin rapiditate și atenție la detalii. Datorită experienței și profesionalismului lor, am reușit să finalizăm proiectul într-un timp record, respectând în același timp cele mai înalte standarde de calitate.

Această casă de vacanță este un exemplu perfect al angajamentului nostru față de calitate și inovație în domeniul construcțiilor din lemn.

Galerie

No items found.
No items found.