Mirror House - casa din oglinzi care se integrează în peisaj

Îți prezentăm unul dintre proiectele noastre cele mai recente cu tiny house, din Râșnov, Brașov.

Mirror House - casa din oglinzi care se integrează în peisaj

Suprafața totală construită

Locația construcției

Anul construcției

25 mp
Râșnov, Brașov
2023

Mică și elegantă, casa din oglinzi se amestecă cu împrejurimile sale, oferind confortul pentru locuit într-o suprafață compactă de doar 25 mp. A fost construită și mobilată în totalitate în fabrica noastră, urmând ca pe șantier aceasta doar să fie amplasată pe piloni și racordată la utilități. Acest tiny house a fost conceput atât pentru a fi utilizat ca și locuință de vacanță, cât și pentru a fi locuit în permanență, reușind să găzduiască două sau trei persoane.

Construită în principal din lemn, această căsuță oferă o compartimentare cu un living open-space, chicinetă și baie. Casa dispune de toate facilitățile necesare, precum căldură, iluminat, ventilație etc. Proprietarii nu trebuie decât să cupleze unitatea la apă, canalizare și o sursă de curent electric.

Placajul exterior ce reflectă natura din jur nu este realizat din plăci de oglinzi propriu-zise, ci din plăci de alucobond, compuse din aluminiu compozit, combinate armonios cu sticlă reflexivă. Pereții au în structura lor izolație din vată minerală, care ajută căsuța să facă față frigului iarna și căldurii vara.

Fațada cu oglindă reflectă 97% din razele UV și va oferi un refugiu răcoros în timpul verii.

Mai multe detalii despre acest model de tiny house, pe site-ul nostru Tiny Dream.

Galerie

No items found.
No items found.