Proiectul Șarpanta Vars

Vă prezentăm o șarpantă din lemn lamelar de 3000 mp, realizată în Vars, Franța.

Proiectul Șarpanta Vars

Suprafața totală construită

Locația construcției

Anul construcției

3000 mp
Vars, Franța
2023-2024

Suntem încântați să vă prezentăm unul dintre proiectele noastre remarcabile: construcția unei șarpante din lemn lamelar pentru un complex turistic din Vars, Franța. Acest proiect ambițios a implicat realizarea unei șarpante impresionante, ce acoperă o suprafață de 3000 mp, demonstrând expertiza noastră în prelucrarea și montajul structurilor din lemn.

Pe lângă șarpantă, am contribuit și la estetica complexului prin fabricarea și instalarea unor balcoane și fațade din larice, un lemn recunoscut pentru durabilitatea și frumusețea sa naturală. Aceste elemente adaugă nu doar valoare vizuală, ci și funcționalitate, oferind o experiență autentică și confortabilă vizitatorilor complexului.

Întregul proiect a fost realizat cu ajutorul echipei noastre de profesioniști, care au lucrat cu dedicare și precizie pentru a asigura o execuție impecabilă și respectarea termenelor stabilite. Fiecare detaliu a fost atent monitorizat pentru a garanta calitatea superioară și durabilitatea construcțiilor noastre.

Acest proiect reflectă angajamentul nostru de a oferi soluții de construcții inovatoare și sustenabile, adaptate nevoilor specifice ale fiecărui client.

Galerie

No items found.
No items found.